Privát jóga Budapest

Jóga

Jóga a szenvedélyem, mindennapi életem része. 2009 óta gyakorlom rendszeresen. Először csak azt vettem észre, hogy milyen jól érzem magam a testemben gyakorlás után, mintha a lelki és testi “gyűrődéseimet” kivasalták volna. Majd fokozatosan megváltozott a tartásom, és másképpen kezdtem viszonyulni magamhoz. Egy önismereti út nyílt meg előttem.

Kezdtem figyelmes lenni a belső hangomra. Sikerült összekapcsolódni a testemmel és a lelkemmel. Ezt a belső hangot felhangosítva jutottam el 2016-ban oda, hogy a 10 éves párizsi jogi pályámat felfügesszem és elvégezzem a jógaoktatói képzést Balin, Varga Judit vezetésével.

Legyen szó bármelyik jóga típusról, a gyakorlatok nemtôl, kortól és a test kondiciôjától függetlenül végezhetôek. Ha nem tartod magadnak se hajlékonynak, se sportosnak, akkor is itt a helyed! A jóga célja a test, a lélek és az elme összekapcsolása, nem pedig a test « karikába » hajlítása.

Vinyasa Flow

Vinyasa Flow Jóga stílus hatha elemekből építkezik, hogy egy finom áramlós, táncszerű mozgássá álljon össze az asanák, jógapózok, sorozata. Vinyasa ( általában napüdvözlet gyakorlatsor) visszatérő motívum az óra során, az összekötő láncszem a különböző elemek között. Fontos szerepe van a légzésünknek, hogy a gyakorlatok a ki és belégzés ritmusára legyenek végrehajtva. Ez egy dinamikus jógafajta, ami kellemesen mozgatja át az egész testünket.

Enyedi Viki, jóga
Kundalíni jóga

Kundalini jóga

Kundalíni jóga az egyik legösszetettebb jógafajta: egyszerre fejleszti a fizikai erőnlétünket, szellemi képességeinket és érzelmeink kezelését. Segít ráhangolódni, összekapcsolódni legbelső, autentikus énünkkel.

A gyakorlatok közvetlenül az idegrendszerre és a belső elválasztású mirigyekre hatnak, ezért erőteljesen tisztító, méregtelenítő és frissítő, energetizáló hatásúak. Optimális egészségben tartja a testet, stimulálja az elmét, növeli ellenállását a stresszre, nyugalmat, önbizalmat ad. Elősegíti belső energiáink felszabadítását, pozitív és konstruktív irányzottságát.

Az órát légzőgyakorlatokkal (pranayama) kezdjük, amit egy testgyakorlat sor (kriya), majd relaxáció követ. A gyakorlást meditációval vagy mantra zengetéssel zárjuk.

Árak - csoportos óra

Vinyasa Flow Jóga Óra

1 alkalom 60 perc – 3.000 Ft
10 alkalom – 26.000 Ft

Jelentkezem

Kundalini Jóga Óra

1 alkalom 75-90 perc – 3000 Ft
10 alkalom – 26 000 Ft

Jelentkezem

Árak - magánóra

Vinyasa Flow

1 alkalom 60 perc – 10.000 Ft

Jelentkezem

Kundalini

1 alkalom 75-90 perc – 12.000 Ft

Jelentkezem